Місія МАГАТЕ вирушила з Києва до Запорізької АЕС

Місія Міжнародного агентства з атомної енергії вирушила з Києва до Запорізької АЕС, де має оцінити ситуацію та встановити постійне представництво.

"Ми нарешті вирушаємо після шести місяців зусиль. МАГАТЕ прямує на Запорізьку АЕС. Як ви знаєте, ми маємо дуже важливу задачу там – попрацювати і оглянути справжню ситуацію там, допомогти стабілізувати ситуацію наскільки це можливо",  – зазначив гендиректор МАГАТЕ Маріано Гроссі на брифінгу в Києві.

31 серпня 2022

Помер екс-президент СРСР Михайло Горбачов

У вівторок, 30 серпня, у московській Центральній клінічній лікарні на 92-му році життя помер перший та єдиний президент СРСР Михайло Горбачов. Причиною смерті стала важка та тривала хвороба.

Михайло Горбачов народився другого березня 1931 року в селі Привільне Ставропольського краю. Закінчивши школу зі срібною медаллю, у 19 років він став студентом юридичного факультету Московського державного університету. На другому курсі вступив до КПРС.

31 серпня 2022

Тарифи "Євро-Реконструкції" на тепло та гарячу воду в цьому опалювальному сезоні не підвищуватимуться

Міська влада Києва затвердила ціни на опалення та гарячу воду для ТОВ "Євро- Реконструкція", яка є оператором Дарницької ТЕЦ і постачальником послуг у Дарницькому та Дніпровському районах, на рівні минулого опалювального сезону. Про це повідомили в КМДА.

31 серпня 2022

Вклади в Ощадбанку будуть гарантовані на загальних підставах

Кабінет міністрів прийняв постанову, згідно з якою держава більше не гарантуватиме 100% суми за вкладами населення в Ощадбанку - вклади гарантуватимуть на загальних підставах. Про це повідомляє Maanimo з посиланням на Урядовий портал.

31 серпня 2022