Активи Національного банку збільшилися на 3% за перше півріччя 2022 року

За підсумками першого півріччя 2022 року обсяг активів Національного банку збільшився на 3%, якщо порівнювати з консолідованими даними станом на 31 грудня 2021 року, та становив майже 1417 млрд грн, передає пресслужба регулятора.

23 вересня 2022

Світовий банк виділив Україні перші гроші для інвестицій з початку війни

Міжнародна фінансова корпорація (IFC), що входить до структури Світового банку, виділила $30 млн для інвестицій в Україну та Молдову, повідомляє Міністерство економіки.

23 вересня 2022

В Україні запустили платіжну картку для розрахунків криптовалютою

Unex Bank, компанія Mastercard та фінтех-стартап Weld Money запустили в Україні криптовалютну платіжну картку weld card, яка дозволяє розраховуватися криптовалютою за товари та послуги всюди, де доступні безготівкові оплати. Про це повідомляє видання "ITC".

23 вересня 2022

Денис Шмигаль: російська мобілізація та фейкові референдуми для нас нічого не змінюють, ми будемо звільняти свої території

Довгострокове відновлення України буде коштувати сотні мільярдів і його не мають фінансувати ні українські платники податків, ні платники податків наших партнерів. Така масштабна відбудова має відбуватися за російські кошти. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Нью-Йорку під час прес-брифінгу для ЗМІ. 

23 вересня 2022