Литва передала ЗСУ 50 бронетранспортерів M113

Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас заявив, що його країна передала ЗСУ 50 бронетранспортерів M113 та додав, що Вільнюс підтримував і буде підтримувати Україну у військовій сфері. Про це повідомляє "Прямий канал", посилаючись на видання "Delfi".

26 вересня 2022

У звільнених з полону українських військових - крайній ступінь анорексії

Звільнені з російського полону захисники Маріуполя перебувають у стані, який шокує: майже всі 215 українських військових мають крайній ступінь анорексії. Про це повідомляє "ICTV Факти" з посиланням на коментар голови патронатної служби "Азова" Олени Толкачової.

26 вересня 2022

Віталій Кличко: Київ приєднався до Пакту вільних міст

Київ приєднався до Пакту вільних міст. Церемонія підписання відбувалася під час саміту Пакту, який розпочався сьогодні в Празі. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомила пресслужба Київської міської державної адміністраціі.

26 вересня 2022

Україна переходить від сировинної моделі економіки до продовольчої, - Мінагрополітики

В умовах війни в Україні більш активно розвивається експорт молочної продукції та виробництво м'яса, сфера альтернативних джерел енергії, а також переробка зернових культур. Про це розповів перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький в ефірі національного марафону UAразом, повідомила пресслужба Мінагрополітики.

26 вересня 2022

Президент України провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: Ухвалено рішення щодо дій, необхідних для подальшої деокупації

фото - https://www.president.gov.ua/

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 26 вересня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

26 вересня 2022

Денис Шмигаль: Навколо ЗАЕС має бути створена 30-кілометрова зона безпеки

 Демілітаризація Запорізької атомної електростанції — це стратегічне завдання не тільки для України, але і для всієї Європи. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Нью-Йорку під час прес-брифінгу для ЗМІ.

26 вересня 2022