Фрідман обіцяє не заважати націоналізації Альфа-Банку

Акціонери українського Альфа-Банку у разі ухвалення рішення про націоналізацію готові передати свою частку державі безоплатно та без судових розглядів. Про це повідомляє "Український Бізнес Ресурс", посилаючись на лист співвласника банку Михайла Фрідмана голові НБУ Андрію Пишному.

14 жовтня 2022

Шольц назвав війну в Україні "хрестовим походом" РФ проти Заходу

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що РФ напавши на Україну розпочала "хрестовий похід" проти колективного Заходу. Про це пише видання "Слово і Діло", посилаючись на CNN.

14 жовтня 2022

Товарообіг агропродукцією між Україною та ЄС сягнув $9,2 млрд

У січні-серпні 2022 року товарообіг агропродукцією між Україною та Європейським Союзом збільшився проти минулорічних показників за відповідний період на 35% і сягнув показника у $9,2 млрд. Про це повідомляє AgroTimes, посилаючись на пресслужбу ННЦ "Інститут аграрної економіки".

14 жовтня 2022

Свято нескорених: 14 жовтня — День захисників і захисниць України

День захисників і захисниць України відзначають щороку 14 жовтня разом зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва.

Започатковано святкування 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою "День захисника України". 14 липня 2021 року Верховна Рада перейменувала свято на День захисників і захисниць України.

14 жовтня 2022