Ситуація на валютному ринку в Україні стабілізувалася - НБУ

Ситуація на валютному ринку в Україні стабілізувалася, про це свідчать дані "Інфляційного звіту" Національного банку України.

31 жовтня 2022

Втрати економіки України від масштабних повітряних тривог

Економіка України втрачає від масштабних повітряних тривог впродовж робочого дня щонайменше 7,5 млрд грн. Про це повідомляє "ТСН", посилаючись на голову фінансового комітету Верховної Ради Данила Гетманцева.

31 жовтня 2022

Окупанти на ЗАЕС спровокували екологічну катастрофу

Внаслідок зупинки енергоблоків Запорізької атомної станції тепла вода не потрапляє у ставок-охолоджувач ЗАЕС, у результаті чого температура води впала до +13 градусів. Це призвело до масової загибелі риби у ставку. Про це повідомляє пресслужба Енергоатому.

Риби виконують санітарну функцію, знищуючи зелені водорості та забезпечуючи чистоту охолоджувальних трубок конденсатора турбіни.

Нині ставок-охолоджувач зариблений двома видами риб - тепловодною тілапією та азійським сомом, завезеними близько 25 років тому для забезпечення екологічної чистоти.

31 жовтня 2022

Сили ППО збили 44 з 50 ракет окупантів під час ранкової атаки

Сили ППО ЗСУ в понеділок вранці, 31 жовтня, показали безпрецедентно високий результат знищення ракет російських окупантів. ППО збила 44 з більш ніж півсотні ракет РФ, випущених по цивільних об'єктах України. Про це інформує командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

"Збито 44 із пів сотні ракет окупантів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 росіяни випустили понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (ростовська область, рф).

31 жовтня 2022