Позаботьтесь о безопасности

24.10.2000, 12:43

С 25 по 29 октября в Национальном комплексе "Экспоцентр Украины" пройдет пятая национальная выставка систем и средств безопасности. (укр.)

На виставці "БЕЗПЕКА 2000" буде представлено широкий спектр обладнання та послуг для забезпечення безпеки: охоронне та пожежне обладнання, системи захисту інформації, обладнання для силових структур та засоби технічної укріпленості, засоби особистої безпеки, зброя та екіпіровка, охоронні послуги, спеціальні технічні засоби, спеціальний транспорт та інша продукція.

Виставка "БЕЗПЕКА 2000" є єдиною спеціалізованою виставкою подібної тематики в Україні. На ній будуть представлені майже 70 підприємств та організацій. Традиційно свої досягнення в галузі охоронних систем і пожежного обладнання, технічної укріпленності та охоронного супроводу представлятимуть компанії "Алай", "АРГ", "Бентел Україна", "ВЕНБЕСТ", "Іста-Сітал", "Сітес-ceк'юріті", "СЕНК", "Техно-сервіс", "ТРАНСЕКСПО", "ТОП-Сервіс-Системс", "Формула Безпеки".

Організаторами виставки "БЕЗПЕКА 2000" стали Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України, Державна митна служба України, Національна академія наук України. Розпорядниками виступили компанія "Євроіндекс" та Експоцентр "Наука" НАН України.

Для фахівців ця виставка є в першу чергу місцем, де можна отримати свіжу і достовірну інформацію про новітні розробки та технології. Саме тому однією з найважливіших частин виставки є програма професійних семінарів, на яких будуть розглядати питання сучасних методів захисту зв'язку, систем цифрового теленагляду та відеорегістрації в локальних і глобальних мережах, умов і порядку ліцензування діяльності, пов'язаної з технічними засобами таємного отримання інформації.
По материалам пресс-релиза компании "Евроиндекс".

Читайте також