Японские представители на украинской сцене

03.10.2000, 16:54

Посольство Японии в Украине представляет киевским меломанам дирижера Чосэи Комацу и пианистку Икуйо Камию, которые выступят в Колонном зале им. Лысенко с Симфоническим оркестром Национальной филармонии Украины. (укр.)

Чосеї Комацу обрав для себе широку міжнародну кар'єру, яка нині поширюється на чотири континенти. Він виступає з найкращими оркестрами Європи: Кьольненським оркестром радіо, симфонічним оркестром Празького радіо, оркестром Великого театру Росії тощо. У квітні цього року Чосеї Комацу призначений головним диригентом японського симфонічного оркестру "Шінсей" в місті Токіо.

Ікуйо Камія - одна з найактивніших піаністок Японії, лауреат багатьох міжнародних конкурсів і фестивалів, виступає з найкращими колективами світу. До її репертуару входять як класичні, так і сучасні твори.

У концерті, який відбудеться 4 жовтня у київській філармонії, звучатимуть твори Верді, Моцарта, Респіги у виконанні оркестру, а Ікуйо Камія виконає концерт N 4 для фортепіано з оркестром Бетховена, повідомляє газета "Вечірній Київ".

Читайте також