"VOLVO" - СПОНСОР "ДИНАМО"

30.05.2000, 10:54

Компания "Volvo Ukraine" и акционерное общество "Динамо" Киев" подписали контракт, согласно которому шведская фирма становится техническим спонсором футбольного клуба. (укр.)

Із 23 по 28 травня в столиці України проходив міжнародний автосалон МАС 2000. Думаю, такий початок статті у футбольній газеті викликав у більшості читачів подив та запитання: "А яке відношення має автосалон до футболу, тим більше - українського?" Як з'ясувалося, таки має, до того ж безпосереднє. 26 травня на демонстраційному майданчику всесвітньовідомої автомобільної компанії "Volvo" відбулася подія, яка стала історичною віхою на шляху київського "Динамо". Компанія "Volvo Ukraine" та акціонерне товариство "Динамо" Київ" підписали контракт, за яким шведська фірма стає технічним спонсором флагмана українського та європейського футболу. На презентації контракту компанією "Volvo Bus" було продемонстровано красень-авто, який через кілька місяців після відповідної комплектації отримають динамівці.

Цей автобус матиме 37 місць, масажні столи та решту необхідної атрибутики, аби під час подорожі кияни почувалися комфортно. На урочистій процедурі підписання контракту генеральний директор "Volvo Ukraine" Пітер Андерсон сказав: "Київське "Динамо" - футбольний клуб N 1 в Україні. Ми також прагнемо стати найкращими на українському ринку. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та корисною для обох сторін". Почесний президент киян Григорій Суркіс у свою чергу зазначив: "Цей акт свідчить про те, що західні компанії бачать в українських гідних партнерів, тож це не тільки крок назустріч київському "Динамо", це крок назустріч Україні.

Сподіваюся, що з часом і наші футболісти віддаватимуть перевагу автомобілям фірми "Volvo". Тривалість контракту 3 роки, але ми розраховуємо, що наше співробітництво буде довготривалим. На автобусі "Mersedes" ви виїхали у півфінал Ліги чемпіонів, думаю, на автобусі "Volvo" дістанемося й фіналу".

Що ж, приємно, що такі славнозвісні всесвітньовідомі компанії прагнуть співробітництва з київським "Динамо". Валентин Гладких. Инф. газеты "Український футбол".

Читайте також