Сергей РЕБРОВ: "ВЕДУТСЯ ПЕРЕГОВОРЫ С РУКОВОДСТВОМ "ТОТТЕНХЭМА"

05.05.2000, 15:55

Футбольный клуб английской премьер-лиги "Тоттенхэм" ведет переговоры о приобретении нападающего киевского "Динамо" и сборной Украины Сергея Реброва. (укр.)

Чутки про можливий перехід Сергія Реброва до одного із західних клубів, схоже, набувають реального підтвердження. Учора кореспондент "Українського футболу" мав розмову з Сергієм, під час якої попросив його прокоментувати ці чутки.

- Справді, люди з "Тоттенхема" приїздили до Києва, - відповів футболіст, - нині тривають переговори між клубами щодо можливої трансферної суми.
- А з тобою англійці вже мали розмову?
- У цьому немає сенсу, доки клуби не домовляться.
- Чи відома тобі інформація щодо інших клубів, які цікавилися тобою?
- Це запитання не до мене. Мені відомо лише про "Тоттенхем".

Провідні інформаційні агентства світу продовжують активно обговорювати можливий перехід форварда київського "Динамо" та збірної України Сергія Реброва до "Тоттенхем Хотспур". За інформацією британського агентства Бі-Бі-Сі, Київ розраховує отримати 11 мільйонів фунтів стерлінгів за футболіста. Англійці в принципі погоджуються з киянами. Залишається узгодити деякі деталі. У разі успіху це буде рекордом для лондонського клубу. Нагадаємо, що 1997 року "Тоттенхем" придбав Леса Фердинанда з "Ньюкасл Юнайтед" за шість мільйонів фунтів. ЗМІ повідомляють, що Ребров отримуватиме в "Тоттенхемі" по 25 тисяч фунтів стерлінгів щотижня.

Сам Сергій повідомив журналістам Бі-Бі-Сі, що впевнений в досягненні угоди між двома клубами і станеться це в найближчі два тижні. Далі Ребров зазначив, що з нетерпінням очікує на старт в англійській прем'єр-лізі, оскільки йому британський футбол значно більше подобається за італійський. Хоча сам футболіст не може пояснити, чому саме.

Потім футболіст повідомив, що збирався вирушити до Глазго, але через проблеми з трансфером угоду не підписали. Як би там не було, а через деякий час ми дізнаємось-таки, до якого ж клубу перейде Сергій Ребров. Дмитро Коротков, Олег Сивак. Инф. газеты "Український футбол"

Читайте також