Пятый месяц беременности забегу не помеха?

13.07.2000, 14:19

В сложном положении оказались организаторы ХХII национальных игр Коста-Рики, когда выяснилось, что одна из спортсменок, которая готовилась к эстафете на 400 метров, - на пятом месяце беременности. (укр.)

19-річна атлетка Каріна Альфаро всерйоз сподівалася подолати свою 400-метрівку, однак технічна комісія змагань вирішила, що додаткове навантаження може завдати шкоди здоров'ю майбутньої матері і дитини.

Обливаючись сльозами, Каріна протестувала: "Я вже доросла і сама приймаю рішення. Якщо я вже пробилася до фіналу - не зійду з доріжки". Журналістам, які збіглися на крики спортсменки, Альфаро доводила, що, за регламентом, у національних іграх не можуть брати участь тільки інваліди. "А в мене все на місці - ось дві руки, дві ноги, і навіть голова", - не могла заспокоїтись спортсменка, яку відразу ж активно підтримали болільники, підбадьорюючи: "Біжи, Каріно, біжи".

"Справді, регламент не передбачає випадку вагітності", - погодився відповідальний секретар клубу легкої атлетики Коста-Рики Рудольфо Монхе і назвав рішення технічної комісії "не зовсім правильним". Але Каріна так і не побігла... Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також