Новая продукция старого завода

27.07.2000, 13:14

К выпуску нового оборудования для нужд нефтеперерабатывающей промышленности и сельского хозяйства приступило фастовское ОАО "Завод "Червоний Жовтень". (укр.)

Дослiдну установку для мiнi-заводу по виробництву нафтопродуктiв з торфу вiдправлено у Рiвненську область з фастiвського ВАТ "Завод "Червоний Жовтень". Нинi на пiдприємствi готуються до випуску обладнання для мiнi-заводiв, що займаються переробкою нафти iз свердловин з порiвняно невеликими запасами корисної копалини в Iвано-Франкiвськiй та Одеськiй областях.

Крiм того, тут почали виготовляти i деяку продукцiю для потреб сiльського господарства - вузли до модернiзованих плугiв, навiснi агрегати до комбайнiв. Фактично налагоджене лакофарбове виробництво.

Це - нова продукцiя для пiдприємства, що здавна славиться як виробник високоякiсної емальованої апаратури. До освоєння непрофiльного виробництва спонукала тривала криза i необхiднiсть знаходити себе за жорстких умов ринку. Це дало змогу помiтно наростити обсяги проти вiдповiдного перiоду минулого року. Втiм, виробництво емальованої продукцiї i надалi залишатиметься провiдним на "Червоному Жовтнi". Адже недарма пiдприємство - єдине серед подiбних заводiв на теренi СНД - стало дiйсним членом Мiжнародного iнституту емалювання, котрий має штаб-квартиру в Лондонi. М.Чечко. Инф. газеты "Київська правда".

Читайте також