Зарубежные инвестиции сокращают безработицу на Львовщине

26.08.2000, 11:51

Уже в следующем месяце, в сентябре, в Скловском районе должны заработать ирландские инвестиции, которые смогут улучшить ситуацию с обеспечением работой местных жителей. (укр.)

Ірландська фірма "Серін-Європа" через своє дочірнє підприємство "Серін-Україна" зареєструвало у Львівській області інвестиційний проект на суму $6,770 млн. на будівництво заводу з переробки деревини. Першу чергу цього проекту вже матеріалізовано. На території сколівського деревообробного комбінату встановлено обладнання, виконано інші монтажні роботи - всього на суму $1,2 млн.

Обсяги переробки цього підприємства з ірландськими інвестиціями складатимуть у перший місяць його роботи 1,5 тис. кубічних метрів деревини, наступного місяця - 2,5 тис. кубічних метрів, а з четвертого місяця - 4,5 тис. кубічних метрів деревини. Причому вся оброблена продукція постачатиметься на експорт у Європу.

Початкова кількість працівників, які отримають роботу на новому підприємстві, - 70 осіб. А з нарощенням обсягів виробництва ще більше сколівчан знайдуть добре оплачувану роботу. Був би ліс, про нові насадження якого теж треба завжди пам'ятати. Юрій Боруцький. Львів.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також