С "Киевской осени" - во все времена года

23.09.2000, 13:16

С 28 по 30 сентября в выставочном центре Министерства аграрной политики, который расположен в селе Чубинское Бориспольского района, будет проходить ярмарка-выставка "Киевская осень-2000". (укр.)

Органiзаторами "Київської осені-2000" виступають згадане мiнiстерство, Київська облдержадмiнiстрацiя, корпорацiя "Украгропромбiржа" та Асоцiацiя фермерiв i землевласникiв України. Про мету та особливостi цього заходу на прес-конференцiї розповiли керiвник департаменту органiзаторської роботи Мiнагропрому Петро Шейко i президент корпорацiї "Украгропромбiржа" Вiктор Тимченко.

Нинiшнiй ярмарок-виставка - уже другий. Торiк у ньому брали участь сiльгосптоваровиробники з семи областей, тепер же очiкується участь бiльшостi областей України. А визначальною його особливiстю є те, що тепер, завдяки реформуванню в аграрному секторi економiки, учасники - майже виключно приватнi власники.

На ярмарцi-виставцi буде представлено шiсть основних роздiлiв: продаж сiльськогосподарської та рибної продукцiї, виробiв харчової, м'ясної та молочної промисловостi, обладнання для харчової та переробної промисловостi; проведення виставки-аукцiону з продажу племiнної та продуктивної худоби; продаж сiльськогосподарської технiки та обладнання для фермерських господарств, садово-городнього iнвентаря; продаж плодоовочевої продукцiї; виставка-продаж винно-горiлчаних виробiв, безалкогольних напоїв, мiнеральних вод та обладнання для їх виробництва; продаж саджанцiв, насiння, мiнеральних добрив, засобiв захисту рослин. Реалiзацiя продукцiї здiйснюватиметься за цiнами виробника. Можна буде не тiльки купити товари безпосередньо на ярмарку-виставцi, а й укласти угоди на оптовi поставки в майбутньому, зокрема для потреб армiї, дитячих i медичних закладiв, пенiтенцiарних закладiв.

Проведення ярмарку-виставки є одним з елементiв формування структури аграрного ринку. Врахувавши досвiд минулого року i особливостi проведення цього заходу в нинiшньому роцi, органiзатори передбачають перетворення разового заходу в постiйно дiючий регiональний оптовий ринок.

Органiзатори ярмарку-виставки подбали i про транспортне сполучення з Чубинським. Крiм маршрутних автобусiв вiд станцiї метро Лiвобережна до с. В.Олександрiвка та електрички (до зупинки Чубинський), будуть курсувати спецiальнi автобуси вiд станцiї метро Харкiвська. Крiм того, аграрна партiя України органiзовує безкоштовне транспортне обслуговування за двома маршрутами - вiд станцiй метро Харкiвська i Лiсова.
Инф. газеты "Київська правда".

Читайте також