Подводятся первые итоги

13.11.2001, 10:37

Итоги первой активации многонационального военно-морского соединения на Черном море BLACKSEAFOR планируют подвести в Севастополе Главнокомандующие ВМС Турции и Украины. (укр.)

В рамках візиту в Україну 12-15 листопада Севастополь відвідає делегація Військово-Морських Сил Туреччини на чолі з Головнокомандувачем адміралом Бюлентом Альпкая.

Програмою візиту передбачено зустріч адмірала Бюлента Альпкая з Головнокомандувачем ВМС Збройних Сил України адміралом Михайлом Єжелем, під час якої сторони планують обговорити перспективи розвитку взаємовідносин між двома флотами, а також підбити підсумки першої активації багатонаціонального військово-морського з'єднання "за викликом" на Чорному морі BLACKSEAFOR. Цю зустріч заплановано провести на флагмані ВМС Збройних Сил України фрегаті "Гетьман Сагайдачний".

Крім того, у планах делегації ВМС Туреччини - покладання вінка до Меморіалу "Захисникам Севастополя у 1941-1942 роках", відвідання Діорами, Панорами та Національного заповідника України "Херсонес Таврійський", огляд Севастопольської бухти на катері Головнокомандувача ВМС Збройних Сил України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також