Очередной выпуск прапорщиков

16.11.2001, 11:03

196 выпускников школы прапорщиков Северного оперативного командования пополнят ряды Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины. (укр.)

15 листопада в смт Десна у школі прапорщиків Північного оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України відбувся черговий випуск. Цього дня ще 196 прапорщиків поповнять лави з'єднань та військових частин Сухопутних військ.

Протягом чотирьох місяців майбутні старшини рот, фахівці спеціального зв'язку, відповідальні виконавці військкоматів, начальники продовольчих складів та їдалень, отримали відповідну теоретичну та практичну підготовку за 15-ма навчальними дисциплінами.

Особливістю цього випуску є те, що майже 50% випускників потрапили на навчання із запасу, 30% - військовослужбовців за контрактом, а решта - військовослужбовці строкової служби, які до вступу в школу прапорщиків більше року прослужили у військах і зарекомендували себе хорошими фахівцями. Всі випускники повернуться для подальшого проходження служби в ті частини, які направляли їх на навчання.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також