Визит итальянских военных в Украину

21.11.2001, 10:59

Перспективы двустороннего военного сотрудничества на уровне командования сухопутных войск обсуждаются во время визита в Украину итальянской военной делегации. (укр.)

19-21 листопада в Україні знаходиться італійська військова делегація на чолі з Генеральним інспектором з підготовки та спеціалізації Сухопутних військ Збройних Сил Італії генерал-полковником Антоніо Тобальдо.

Під час зустрічі генерал-полковника Антоніо Тобальдо з Головнокомандувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Петром Шуляком сторони обговорили стан та перспективи розвитку двохстороннього військового співробітництва на рівні командувань Сухопутних військ обох країн. Італійський гість ознайомився з командним складом, структурою, системою професійної підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України та відвідав Президентський полк спеціального призначення.

Очікується, що голова італійської делегації проведе зустріч з начальником Головного управління кадрової політики Міністерства оборони України генерал-лейтенантом Миколою Нещадимом. В ході бесіди, а також під час відвідування Національної академії оборони України і Київського військового ліцею ім. І. Богуна сторони обміняються досвідом щодо системи підготовки військових кадрів.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також