Украино-датское военное сотрудничество будет развиваться по нескольким направлениям

07.11.2001, 11:35

Во время визита делегации Министерства обороны Королевства Дания были определены основные направления сотрудничества между военными ведомствами Украины и Дании на 2002 год. (укр.)

6 листопада, в другий день візиту делегації Міністерства оборони Королівства Данія, у Києві було підписано Програму двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Королівства Данія на 2002 рік.

Згідно цього документа, військове співробітництво між двома країнами буде розвиватися за декількома основними напрямками. Вони, зокрема, передбачають співпрацю у сфері екологічної безпеки авіаційних та військових баз, обмін досвідом з питань організації фінансування збройних сил та участі у миротворчих операціях.

У наступному році Програмою передбачено проведення 20 спільних заходів двостороннього військового співробітництва, з яких 10 заходів буде проведено в Данії і така ж кількість, зокрема, екологічна паспортизація Навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України (смт. Дівічки), - в Україні.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також