Образование будущего

09.02.2001, 11:41

8 февраля в столичном Экспоцентре "Олимпийский" открылась IV международная выставка "Современное образование в Украине - 2001", которая будет работать четыре дня. (укр.)

Організаторами цієї акції виступили Міносвіти і науки України, Академія педагогічних наук України та виставкова фірма "Карше".

Представлені на виставці кращі навчальні заклади багатьох регіонів України, які на початку третього тисячоліття плідно працюють над створенням сучасного рівня національної освіти та набули професійного визнання. Ці заклади різних рівнів та форм власності - від дитячих установ до національних університетів і академій. Учасниками виставки є також деякі підприємства та організації, які працюють в галузі освіти.

Під час роботи виставки відбудеться презентація закладів освіти різних рівнів, семінари, "круглі столи" з обговоренням актуальних питань змісту освіти, організаційно-правових проблем розвитку галузі в умовах ринкової економіки, інноваційних педагогічних технологій, концепцій державних стандартів освіти, міжнародного співробітництва, демонстрація дидактичного обладнання.

Вперше у практиці роботи цієї традиційної профільної виставки проведено нагородження переможців конкурсів золотими, срібними та бронзовими медалями за такими номінаціями:
Впровадження нових технологій навчання;
Розвиток міжнародного співробітництва в галузі освіти;
Кращий дизайн виставкового стенду;
Краща реклама навчального закладу.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також