ВИЗИТ ДЕЛЕГАЦИИ МИНИСТЕРСТВА ОБОРОНЫ СОЮЗНОЙ РЕСПУБЛИКИ ЮГОСЛАВИЯ В УКРАИНУ

15.03.2001, 10:38

14 марта начался официальный визит в Украину делегации Министерства обороны Союзной Республики Югославия во главе с союзным Министром обороны Слободаном Краповичем. (укр.)

Програмою візиту передбачено офіційні переговори з керівником українського військового відомства генералом армії України Олександром Кузьмуком, під час яких планується, зокрема, обговорення питань безпеки, пов'язаних із ситуацією в автономному краї Косово, участі українського контингенту КФОР в миротворчій місії в цьому регіоні, співпраці в оборонній сфері між нашими країнами. За підсумками переговорів планується підписати Програму співробітництва між Міністерствами оборони України та Союзної Республіки Югославія на 2001 рік.

В ході візиту, який триватиме до 16 березня, очікується, що Слободан Краповіч зустрінеться з Прем'єр-міністром України Віктором Ющенком, Секретарем РНБО Євгеном Марчуком, Міністром закордонних справ Анатолієм Зленком та головою комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Борисом Андресюком.

Офіційна делегація Міністерства оборони Союзної Республіки Югославія планує відвідати Національну академію оборони України, Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна, а також Дарницький танкоремонтний завод та загальновійськовий навчальний центр командування Сухопутних військ "Десна"
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також