Инвесторы интересуются приватизацией облэнерго

27.03.2001, 11:46

Премьер-министр Украины Виктор Ющенко 26 марта провел совещание с инвесторами по вопросам условий приватизации облэнерго. (укр.)

За словами Віктора Ющенко, більша частина робіт з підготовки до приватизації 6 обленерго знаходиться у стадії виконання, але ще залишаються питання, які потребують взаємного узгодження.

Голова Фонду державного майна Олександр Бондар, відповідаючи на запитання журналістів, зазначив, що результати сьогоднішньої наради, на його думку, є задовільними. Питання реструктуризації боргів, на його думку, може вважатися вирішеним, він також не передбачає ускладнень з обговоренням питання купівлі-продажу. З обох сторін висловлювалось побажання, аби тендер відбувся у визначені терміни, сказав Олександр Бондар. "Все буде зроблено для того, щоб у встановлені строки вирішити найбільш болючі питання, які порушують інвестори, але їх з кожною зустріччю стає все менше", - повідомив голова ФДМ.

Він зазначив, що під час сьогоднішньої зустрічі головною темою для обговорення стало питання методології тарифів. Орієнтовно 10 квітня відбудеться остаточна зустріч членів уряду та інвесторів, під час якої інвестори повинні визначитися, наскільки їх влаштовує робота уряду у цьому напрямі, повідомив Олександр Бондар.

Під час наради сторони обговорили питання роботи з боржниками, договори куплі-продажу, питання взаємної відповідальності ДП "Енергоринок" та обленерго тощо.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також