ПОСАДИ СВОЕ ДЕРЕВО!

13.04.2001, 13:52

Всеукраинская экологическая Лига проводит ежегодную акцию "Посади свое дерево", во время которой по всей Украине активисты Лиги и Всеукраинского детского союза "Экологическая стража" высаживают деревья в парках, скверах, возле школ и домов, а также обустраивают и убирают зоны отдыха. (укр.)

Всеукраїнська екологічна Ліга ставить собі за мету радикальну зміну екологічної ситуації в державі, формування нового природоохоронного менталітету, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян. Одним із завдань Ліги є практична природоохоронна діяльність.

У цьому році акція ВЕЛ "Посади своє дерево" у Києві проводиться спільно з Центром інновацій та розвитку у рамках програми "Чисте місто", що ініційована компанією "Філіп Моріс Україна".

9-12 квітня провадилась посадка дерев із залученням школярів, студентів вищих навчальних закладів міста. 12 квітня, у чистий четвер, посадка дерев провадилась за участю осередків ВЕЛ Києво-Могилянської академії, Академії Муніципального управління та осередків "Екологічної варти".

21 квітня у парку "Позняки" у рамках святкування Дня довкілля та Всесвітнього Дня Землі відбудеться заключний етап акції. В цей день кожний бажаючий зможе посадити СВОЄ дерево та докласти зусиль для озеленення рідного міста, переглянути розважальну програму, стати учасником вікторин та конкурсів, а також отримати пам'ятні сувеніри від організаторів.
По материалам пресс-службы Всеукраинской экологической Лиги.

Читайте також