Продается ангел-хранитель

27.09.2001, 10:43

В Киеве проходит Специализированная выставка по защите и безопасности "Ispek-2001". (укр.)

На кого ви залишаєте своє майно, оселю, офіс? На собаку, на сусіда чи вахтера? Спеціалізована виставка захисту та безпеки "Ispek-2001", що проходить в новому столичному експоцентрі на Тургенівській, 25, до 28 вересня пропонує довірити свою безпеку сучасній техніці.

Урочисте відкриття виставки відбулося за участю заступника міністра МВС України Володимира Поважнюка. Організатор показу охоронного обладнання, спорядження та засобів захисту - компанія "ЗовнішЕкспоБізнес". У виставці беруть участь українські силові та правоохоронні структури з Києва, Харкова, Запоріжжя, Ужгорода, які представили засоби активної оборони вітчизняного виробництва, що пройшли сертифікацію в Україні, оснащення спецслужб, засоби зв'язку, спеціалізований одяг та обмундирування тощо.

Незважаючи на те, що виставка розрахована на вузьке коло фахівців, що пов'язані з галуззю охорони та захисту, вона зацікавить і тих, хто дбає про безпеку своєї квартири, офісу, автомобіля, телефону. Фірми пропонують безліч різновидів електронних замків, броньованих дверей та сейфів, сигналізаційне оснащення приміщень та авто, захист інформації на телефонних каналах.

Під час роботи виставки відбудеться форум "Технології безпеки та бізнесу", в рамках якого заплановано проведення конференції "Банківська безпека" та "круглий стіл" "Інформаційно-аналітичне забезпечення управління підприємницькими ризиками" .
Маргарита Терещук.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також