Дома и стены мешают?

05.09.2001, 17:59

На кортах киевского спорткомплекса "Наука-спорт" продолжается представительный турнир серии "челенджер" "Киев UMC OPEN". (укр.)

До 5 вересня відбулися змагання кваліфікаційного раунду, в якому взяли участь 15 представників України. Але вже після першого кола залишилися тільки Олександр Безсонов та Михайло Філіма. Так розпорядився жереб, що шлях до основної "сітки" їм перекрив колишній киянин Дмитро Мазур, який тепер виступає за Узбекистан. У другому колі новоспечений азіат переграв Безсонова 6:0, 6:1, а в третьому - Філіму - 6:3, 6:2.

В останній момент від участі в київському турнірі з призовим фондом $125 тисяч відмовилися такі зірки світового тенісу, як швейцарець Марк Россе і італієць Андреа Гауденці. Натомість до столиці України прибув добре відомий словак Кароль Кучера, який заявився у "кваліфайн" і успішно переграв своїх суперників. Очікувалося, що в фіналі зустрінуться Кучера і посіяний під першим номером росіянин Андрій Столяров, але жереб вирішив, що цікава дуель відбудеться вже у першому колі.

На тій же стадії у боротьбу вступили і троє представників України, які одержали "вайлд кард". На жаль, син відомого футболіста і тренера київського "Динамо" Анатолія Дем'яненка - Тарас - поступився узбеку Вадиму Куценку в рівній боротьбі - 4:6, 5:7. А ось Андрій Дерновський у друге коло пройшов, невимушено обігравши чеха Томаша Зіба - 6:3, 6:3. Третій же наш представник Орест Терещук, чекав свого суперника з кваліфікаційного раунду.
Ігор Корольов.
Инф. газеты "Україна молода".

Читайте також