ЗАВЕРШЕНА РОТАЦИЯ УКРАИНСКИХ МИРОТВОРЦЕВ В ЮЖНОМ ЛИВАНЕ

23.01.2002, 14:59

Сегодня, 23 января, завершается частичная ротация офицеров, прапорщиков и военнослужащих сверхсрочной службы из состава 3-го отдельного инженерного батальона Вооруженных Сил Украины, который входит в Миротворческие силы ООН в Южном Ливане. (укр.)

Літаком Ту-154 до України повернулися 288 миротворця. Всім їм, згідно з чинним законодавством, буде надано відпустку. Після відпочинку колишні миротворці повернуться до виконання обов'язків за посадою у своїх частинах.

Начальник інженерних військ ЗС України генерал-лейтенант Володимир Воробйов своїм наказом відзначив кращих фахівців з розмінування. Зокрема, заохочено командира 3-го окремого миротворчого батальйону полковника Володимира Спільника, який особисто знешкодив 63 вибухонебезпечних предметів, заступника командира батальйона інструктора з мінно-вибухової справи полковника Валерія Бєляєва, який ліквідував 143 міни і снаряди, а також командира взводу розмінування старшого сержанта Василя Голомошевича, на особистому рахунку якого 23 знешкоджених смертоносних знахідок.

Зараз у Південному Лівані нове поповнення адаптується до тамтешніх умов. Розпочало вивчення місцевості та підготовку особового складу до практичного виконання завдань за призначенням.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також