Парламентский Комитет по экономической политике рассмотрит еще 70 законопроектов

26.01.2002, 12:25

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам экономической политики, управления народным хозяйством, собственности и инвестиций утвердил план работы на февраль-март 2002 года, в соответствии с которым Комитет планирует рассмотреть за этот период 70 законопроектов. (укр.)

У першочерговому порядку у лютому передбачено розгляд проектів Законів України "Про Фонд державного майна" та "Про міжнародну технічну допомогу" з пропозиціями Президента Україні.

В ході підготовки до третього читання планується розглянути законопроект "Про лізинг". Передбачається, що у порядку підготовки до другого читання Комітет розгляне проекти законів "Про право комунальної власності та управління об'єктами комунальної власності"; "Про державну реєстрацію прав на об'єкти нерухомого майна"; "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" тощо.

Парламентський Комітет також запланував до розгляду законопроекти про внесення змін і доповнень до Законів України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", "Про Антимонопольний комітет України", інші проекти законодавчих актів, які розглядатимуться у профільному Комітеті Верховної Ради України в ході їх підготовки до першого читання.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також