Бывшие военные изучают английский язык по Оксфордской методике

15.02.2002, 13:34

Почти 200 военнослужащих запаса Вооруженных Сил Украины прошли подготовку на курсах иностранных языков. (укр.)

Проект мовної підготовки військовослужбовців звільнених в запас реалізується в Україні під патронатом Національного координаційного центру соціальної та професійної адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або у відставку Кабінету Міністрів України та Економічного директорату НАТО. Основною метою реалізації даного проекту є надання можливості офіцерам запасу Збройних Сил України отримати грунтовні знання іноземних мов і тим самим збільшити свої шанси на подальше працевлаштування.

В Одесі, в регіональному Центрі Британської ради відбувся черговий випуск десяти військовослужбовців запасу, які пройшли інтенсивний, 400-годинний курс вивчення англійської мови за Оксфордською методикою. На сьогодні ще 10 військовослужбовців запасу продовжують навчання в Одеському регіональному центрі Британської ради.

Подібні курси з вивчення англійської, німецької та французької мов діють у Києві, Львові, Севастополі та Узині. Лише протягом останніх трьох років на таких курсах пройшли навчання майже 200 військовослужбовців запасу Збройних Сил України.

Аналогічні проекти мовної підготовки військовослужбовців звільнених в запас під патронатом Економічного директорату НАТО реалізується окрім України ще в 22 країнах світу.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також