Идет подготовка к пятому заседанию украино-узбекской межправительственной комиссии

04.01.2003, 11:55

Вице-премьер-министр Украины провел заседание украинской части украино-узбекской комиссии по всестороннему сотрудничеству. (укр.)

У рамках підготовки до п'ятого засідання Спільної міжурядової україно-узбецької комісії з всебічного співробітництва, Віце-прем'єр-міністр України Віталій Гайдук 3 грудня провів засідання української частини зазначеної комісії.

Учасники засідання обговорили стан виконання Протоколу четвертого засідання міжурядової україно-узбецької комісії та проекти Порядку денного і Протоколу п'ятого спільного засідання Комісії, підготовлені українською стороною.

На нараді йшлося також про стан торговельно-економічних відносин між Україною і Республікою Узбекистан, проблемні питання в цій сфері, створення сприятливих умов для розвитку зазначених відносин.

Представники Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції, Міністерства промислової політики доповіли про стан виконання спільної Програми економічного співробітництва на 1999-2008 роки. Також обговорено питання співробітництва в галузі транспорту, ПЕК, кольоровій металургії та гуманітарній сфері тощо.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також