Николай Азаров сообщил о переговорах с представителями FATF

12.02.2003, 11:36

По информации Временного поверенного в делах Украины во Франции Виталия Йохно, 11 февраля этого года в Посольстве Украины во Франции состоялась пресс-конференция Вице-премьер-министра Украины Николая Азарова с участием французских и украинских журналистов. (укр.)

Крім результатів переговорів із представниками FATF, гостру зацікавленість присутніх викликали питання, пов'язані з вирішенням внутрішніх проблем України, можливістю відновлення дружніх стосунків з США і перспектив приєднання України до Європейського cоюзу.

М. Азаров ознайомив журналістів із перебігом переговорів із представниками FATF, підкресливши, що Україна виконала всі вимоги цієї організації і не бачить причин для подальшого застосування санкцій проти неї.

Що стосується відносин з Сполученими Штатами, то згідно з недавньою заявою американського Посла в Києві, Україна є "дружньою державою" і немає сумніву щодо перспектив подальшого розвитку дружніх відносин із цією країною.

Щодо вступу України до ЄС, Міністр фінансів повідомив, що в Україні існують короткотермінові та довгострокові плани щодо європейської інтеграції, створено Раду європейської інтеграції, Президент України запропонував програму інтеграції в європейські структури.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також