Правительство поможет крестьянам провести весенне-полевые работы

06.02.2003, 11:03

Кабинет Министров Украины профинансирует сельскохозяйственных производителей из бюджета в I полугодии 2003 года для приобретения ресурсов под весенне-полевые работы. (укр.)

5 лютого відбулася зустріч Прем'єр-міністра України Віктора Януковича з Міністром аграрної політики Сергієм Рижуком. Під час зустрічі обговорювалися питання стратегії і тактики весняно-польових робіт 2003 року.

Після зустрічі Міністр аграрної політики повідомив, що зустріч була планова, і він особисто задоволений вирішенню ряду питань, які стосуються агропромислового комплексу.

Уряд має намір максимально фінансувати аграріїв у січні-червні цього року з метою забезпечення фінансів для придбання ними нафтопродуктів і добрив під весняну сівбу.

С. Рижук сказав, що Міністерство аграрної політики звернулося до Кабінету Міністрів з проханням змінити графік бюджетного фінансування сільського господарства в бік збільшення бюджетних виплат у I-II кварталах замість III-IV. "Перерозподіл, виходячи з потреб і особливостей року, щоб копійка без збільшення дала віддачу", - сказав С. Рижук.

Міністр уточнив, що Мінагрополітики розраховує таким чином надати агропідприємствам 560 млн. гривень з Державного бюджету.
Инф. пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також