В Украине появятся новые напитки BAR.NET

24.03.2003, 15:44

21 марта предприятие "Орлан-Беверіджиз" провело пресс-конференцию, которая была посвящена началу работы с новой серией слабоградусных напитков BAR.NET. (укр.)

Це вже другий продукт (враховуючи "Джинсер"), який став вагомим внеском підприємства для подальшого завоювання значної долі слабоалкогольного ринку України. Як вже повідомлялося, колекція негазованих напоїв з високим вмістом соку випущена завдяки новій виробничій лінії номінальною потужністю 4,5 тис. пляшок на годину.

Сьогодні в серії BAR.NET нараховується вісім позицій, які відкривають для українського споживача багатий смаковий асортимент: "Багамський пікантний", "Бразильский карнавальний", "Марокканський рожевий", "Карибський вишуканий", "Гавайський екзотичний", "Мексиканський культовий", "Інтернаціональний класичний", "Кубинський дайкірі". Підбираючи смаки, "Орлан" намагався уникнути стереотипів, що склалися на ринку, і максимально наблизив свою колекцію до класичних коктелів. В "орланівських" напоях використана та ідеальна пропорція, в якій алкогольні основи (ром, водка, текіла, джин) найкраще поєднуються з соками. На думку авторів BAR.NET, саме це має принести успіх.

Як відзначили спеціалісти "Орлан-Беверіджиз", "ми пропонуємо принципово новий продукт для українського ринку. В першу чергу BAR.NET - це не той слабоградусний напій, який молодь називає "викруткою", - це коктейль, який оцінять справжні поціновувачі вишуканого смаку. І не лише серед молоді. Впевнені, що новий продукт прийдеться до вподоби навіть тим, хто до цього готові коктейлі не куштував". У цьому можна було переконатися на власному досвіді під час неофіційної частини прес-конференції.

Враховуючи високу якість продукту та загальний ріст ринку, "Орлан" планує посилити свої позиції в сегментах газованого і негазованого слабоакоголю. Оцінюючи результати попередніх місяців роботи, начальник відділу маркетингу Ірина Лебедєва назвала першу спробу "Орлану" в ролі бармена досить вдалою. Протягом поточного року компанія прагнутиме посісти щонайменше третє місце з продажу слабоградусних напоїв.
По материалам пресс-релиза концерна "Орлан".

Читайте також