"Микрофинансовый Банк" и компания IVECO-Украина реализуют совместную программу

19.05.2003, 14:27

"Микрофинансовый Банк" будет предоставлять кредиты на приобретение грузовых автомобилей IVECO-Украина. (укр.)

У травні 2003 року ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" (МФБ) та компанія IVECO-Україна підписали угоду про співробітництво.

За умовами цієї угоди Мікрофінансовий Банк надаватиме кредити на придбання автомобілів IVECO (серія DAILY - група малих вантажівок) для підприємств малого та середнього бізнесу, приватних підприємців. У відповідності з домовленостями, відсоткова ставка за кредитами становитиме 6,5% річних.

Кредити надаватимуть всі представництва та відділення Мікрофінансового Банку в Україні.

Підприємства та підприємці, які отримують кредит на придбання автомобілів IVECO-DAILY також зможуть скористатися спеціальним пакетом банківських послуг за льотними тарифами. Передбачається, що кожний підприємець чи підприємство сформує пакет послуг індивідуально для свого бізнесу.

Цій пакет послуг МФБ включає в себе всі не кредитні банківські послуги: проведення міжнародних переказів, оформлення банківських акредитивів та гарантій, обслуговування поточних рахунків юридичних та фізичних осіб, обслуговування депозитів, оформлення індивідуальних та корпоративних зарплатних проектів за допомогою платіжних карток VISA-MFB.

ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" (МФБ) - є учасником світової мережі мікрофінансових банків. У Європі мікрофінансові банки працюють у 10 країнах. В Україні МФБ спеціалізується на надані фінансових послуг для підприємств малого та середнього бізнесу, приватних осіб.

ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" - отримав ліцензію НБУ на здійснення банківських операцій 29 січня 2001 р. Діюча ліцензія НБУ ?195 від 6 грудня 2001 року.

На 15 травня 2003 року в Україні працюють представництва та відділення Банку в мм. Київ, Львів, Донецьк, Харків, Одеса, Краматорськ, Маріуполь, Макіївка, Біла Церква, Славутич, Суми, Полтава, Івано-Франківськ, Горлівка.

Засновниками Банку є: Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (20%), Міжнародна фінансова Корпорація (Група Світового Банку) (20%), Німецько- Український фонд (20%), фонд Western NIS Enterprise (США) (20%), фонд DOEN (Голландія) (10%) та інвестиційна компанія IMI (Німеччина) (10%). Діяльність Мікрофінансового банку в Україні підтримує Агенція Уряду США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Статутний капітал банку складає EUR10 млн. Мікрофінансовий Банк надає кредити у гривні, євро та доларах США. Максимальна сума кредиту складає 300 000.00 EUR.
По материалам пресс-службы ЗАО "Микрофинансовий Банк".

Читайте також