"Укргазбанк" начал выпуск карточек Visa

10.06.2003, 14:39

9 июня ОАО АБ "Укргазбанк" начал выпуск платежных карт системы VISA International. (укр.)

Згідно бізнес-плану протягом року планується емітувати картки Visa Сlassic, Visa Electron та Visa Gold загальною кількістю близько 85000 шт.

Як принциповий член платіжних систем MasterCard та VISA International, "Укргазбанк" забезпечує участь 4-х банків України в платіжній системі MasterCard та 5-ти банків - в платіжній системі VISA у якості афілійованих членів.

Станом на сьогодні ВАТ АБ "Укргазбанк" обслуговує більш ніж 50 тисяч карткових рахунків. Понад 100 підприємств та організацій різних форм власності використовують картки банку для грошових розрахунків зі своїми співробітниками. Банк постійно розвиває мережу банкоматів. Мережа обслуговування клієнтів за платіжними картами налічує 45 банкоматів та 54 пункти видачі готівки по всій Україні.

ВАТ АБ "Укргазбанк" працює на ринку платіжних карток з 2000 року.

В травні 2002 року банк розширив своє співробітництво з міжнародними платіжними системами, отримавши статус принципового члена платіжної системи VISA International.

Для покращення рівня обслуговування клієнтів ВАТ АБ "Укргазбанк" в 2002 році була організована служба цілодобової клієнтської підтримки, а з початку 2003 року в службі підтримки було введено телефонні лінії 8-800-5000-310, дзвінки на які безкоштовні по всій території України.
По материалам пресс-релиза ОАО АБ "Укргазбанк".

Читайте також