В Киеве проходят украино-казахстанские переговоры

17.07.2003, 12:27

Сегодня, 17 июля, в Министерстве топлива и энергетики Украины проходит пятое заседание совместной Межгосударственной украино-казахстанской комиссии по экономическому сотрудничеству. (укр.)

Українська і казахстанська сторони на п'ятому засіданні обговорять стан торгово-економічного співпраці між Україною і Казахстаном, заслухають інформацію про хід реалізації Програми довгострокового економічного співробітництва на 1999-2009 роки.

Будуть підведені підсумки щодо співпраці двох країн, зокрема, у паливно-енергетичному комплексі, агропромисловому, у галузі дослідження та використання космічного простору, транспорту, машинобудування, нафтохімічної промисловості, гуманітарній сфері, туризму, тощо.

Разом з членами Міжурядової комісії до Києва прибула делегація казахської національної компанії ЗАТ "НК "КазМунайГаз" на чолі з президентом Узакбаєм Карабаліним для проведення переговорів з НАК "Нафтогаз України" щодо поставок природного газу та з ВАТ "Укртранснафта" щодо початку роботи нафтопроводу "Одеса-Броди", його продовження до польського міста Гданськ та транзиту енергоносіїв.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також