"Новый канал" отпраздновал свое 5-летие

23.07.2003, 11:31

Творческий коллектив "Нового канала" отпраздновал свое 5-летие вместе с военнослужащими Деснянского учебного центра Северного оперативного командования. (укр.)

Майже 200 співробітників "Нового каналу" відсвяткували 5-річчя з дня заснування цього телевізійного каналу разом з військовослужбовцями 169-го Навчального центру Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України (смт Десна, Чернігівська область).

Ведучі телепрограм, оператори, режисери, журналісти, тобто всі, хто у кадрі та за кадром цього популярного українського телеканалу, ознайомилися з умовами життя, служби та навчання військовослужбовців Деснянського навчального центру.

Творчий колектив "Нового каналу" не тільки оглянув зразки військової техніки та озброєння, а й став свідком показового комплексу практичних вправ по подоланню танками водних перешкод та водіння бойових машин піхоти на плаву.

На військовому полігоні колектив "Нового каналу" поділився на чотири спортивних команди, що змагалися між собою у різноманітних видах спорту, зокрема, естафеті, підійманні гирі, шашок та шахів.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також