Украина принимает участие в пленарном заседании группы Эгмонт

24.07.2003, 13:24

По приглашению Международной организации финансовых разведок - Эгмонтской группы делегация Государственного департамента финансового мониторинга во главе с первым заместителем Министра финансов Украины - главой Государственного департамента финансового мониторинга Сергеем Гуржием 24-25 июля принимает участие в качестве наблюдателя в 11-ом пленарном заседании Эгмонтской группы (г. Сидней, Австралия). (укр.)

На пленарному засіданні відзначено значний прогрес Державного департаменту фінансового моніторингу та в цілому України щодо побудови та розвитку національної системи протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму.

На засіданні оголошено, що Державний департамент фінансового моніторингу знаходиться в першочерговому списку підрозділів фінансових розвідок, які будуть прийняті в члени Егмонтської групи на наступному пленарному засіданні в 2004 році.

У рамках засідання делегація Держфінмоніторингу проводить переговори та консультації, проходить обмін досвідом, налагоджуються дружні стосунки з підрозділами фінансових розвідок інших країн.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також