В Сингапуре открыто Посольство Украины

08.07.2003, 14:30

В рамках официального визита Министра иностранных дел Украины Анатолия Зленко в Республику Сингапур было официально открыто Посольство Украины в этой стране. (укр.)

Дипломатична місія України в Республіці Сінгапур розпочала свою діяльність у січні ц. р.

В урочистій церемонії, що відбулася 8 липня, взяли участь представники офіційної влади Сінгапуру, дипломатичного корпусу, а також місцеві громадські діячі та підприємці.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, глава українського зовнішньополітичного відомства наголосив, що відкриття в Сінгапурі Посольства України є важливою подією для розвитку україно-сінгапурських відносин.

Міністр висловив переконання, що завдяки відкриттю дипломатичної місії в Сінгапурі, відносини та співробітництво між двома країнами будуть підняті на якісно новий рівень.

А. Зленко висловився за активізацію взаємодії між Україною та Сінгапуром, насамперед, у торговельно-економічній сфері та в галузі інвестицій.

Міністр закордонних справ України представив присутнім Посла України в Республіці Сінгапур Олександра Горіна. Він наголосив, що покладається на професіоналізм і відповідальність дипломатів, які представляють Україну в Сінгапурі.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також