Новые перспективы сотрудничества

25.09.2003, 11:21

Соглашение о сотрудничестве заключили ОАО "Укрэксимбанк" и Экспортно-импортный банк Словацкой Республики. (укр.)

Підписання документа відбулося в рамках постійної роботи, що проводить Управління зовнішніх запозичень банку з метою розвитку співробітництва з іноземними фінансово-кредитними установами та банками.

Угода має рамковий характер і дає змогу ВАТ "Укрексімбанк" як безпосередньому Позичальнику або Гаранту залучати середньострокові кредитні ресурси словацьких банків для фінансування ефективних українсько-словацьких проектів. Крім того, Угода передбачає двостороннє співробітництво в інших напрямах банківської діяльності.

Укладання угоди, перш за все, є початком партнерських відносин, насамперед, з Ексімбанком Словацької Республіки, а у подальшому з іншими словацькими банками у кредитній сфері та матиме позитивний вплив на активізацію торговельно-економічного співробітництва між двома країнами.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва в усіх регіонах України. Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також