В Одессе появилось отделение "Интерконтинентбанка"

29.09.2003, 12:16

27 сентября состоялось торжественное открытие отделения АКБ "Интерконтинентбанк" в г. Одесса. (укр.)

Відтепер пересвідчитись в якості та сучасності банківських технологій АКБ "Інтерконтинентбанк" зможуть мешканці м. Одеси.

"Інтерконтинентбанк" здійснює практично весь спектр послуг для фізичних і юридичних осіб: розрахунково-касове обслуговування, прийом депозитних вкладів, кредитна діяльність, операції з пластиковими картками (обслуговування зарплатних проектів), а також інші послуги. На урочистому відкритті Одеського відділення окрім членів правління банку, були присутні перші особи адміністрації та міської ради м. Одеси , представники ділових кіл міста, керівники підприємств та організацій.

Досвід 11-річної роботи АКБ "Інтерконтинентбанк", підкріплений стабільним фінансовим станом банку, його надійними партнерами та клієнтами, професіоналізмом менеджменту та персоналу, дають змогу банку не тільки постійно збільшувати свою ринкову частку і підтримувати динаміку росту на гідному рівні, а й розширювати власну.

У планах керівництва АКБ "Інтерконтинентбанк" - наближення послуг до клієнтів не лише у всіх без винятку районах столиці, а й мережу, впроваджувати нові технології і наближати якісні банківські послуги до споживачів, відкриття відділень та філій банку у кожному обласному центрі України. Найближчим часом мають відкритися установи банку в Дніпропетровську, Чернівцях, Львові, Харкові. З метою, ще більшого вдосконалення банківських технологій, та підтримання якості обслуговування клієнтів на найвищому рівні, банк залучає висококваліфікованих працівників та досвідчених банківських фахівців.
По материалам пресс-релиза АКБ "Интерконтинентбанк".

Читайте також