Президент Украины подписал ряд законов

22.11.2004, 12:28

Президент Украины Леонид Кучма подписал одобренные Верховной Радой законы Украины. (укр.)

Зокрема Президент підписав закони України:

- "Про ратифікацію Протоколу про припинення дії Угоди про створення Міждержавного Європейсько-Азійського об'єднання вугілля та металу від 24 вересня 1993 року";

- "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Словенія про морське торговельне судноплавство";

- "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням". Цей Закон набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення змін до Закону України "Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам". Цей Закон набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення зміни до статті 33 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". Цей Закон набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про забезпечення молоді, яка отримала вищу або професійно-технічну освіту, першим робочим місцем з наданням дотації роботодавцю". Цей Закон набуває чинності з 1 січня 2006 року.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також