Состоялось совещание руководящего состава Министерства обороны Украины

03.12.2004, 15:14

Вооруженные Силы Украины продолжают оставаться вне политики и демонстрируют стабильность, спокойствие и преданность украинскому народу, заявил министр обороны Украины. (укр.)

Сьогодні, 3 грудня, під головуванням Міністра оборони України генерала армії України Олександра Кузьмука відбулася чергова нарада, яку було присвячено інформуванню керівного складу військового відомства про стан суспільно-політичної ситуації в державі та навколо Збройних Сил.

Виступаючи перед учасниками наради, генерал армії України Олександр Кузьмук, зокрема, зазначив, що на даний час напругженість в українському суспільстві залишається. Мільйони людей вже котрий день з тривогою спостерігають за перебігом подій в країні та беруть в них участь. Це негативно впливає на фінансово-економічну ситуацію.

Глава оборонного відомства висловив стурбованість щодо регулярного мусування в суспільстві думки стосовно впровадження силового сценарію для розв'язання конфліктної ситуації в Україні.

Міністр оборони України виключив можливість такого сценарію.

- На сьогодні існує небезпека щодо провокування Збройних Сил України, які продовжують залишатися поза політикою і демонструють стабільність, спокій та відданість українському народові, - зазначив Олександр Кузьмук.

З 1 грудня у Збройних Силах України організовано розпочався новий навчальний рік і війська займаються плановою бойовою підготовкою.

Олександр Кузьмук також повідомив, що як народний депутат України прийняв рішення щодо виходу з парламентської фракції "Трудова Україна", набувши статусу позафракційного депутата. Цим кроком він підкреслив свою незалежність від жодної політичної сили.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також