На Яворивском полигоне готовятся к многонациональным учениям "Аssistex 2"

07.12.2004, 11:51

Рекогнистировку района проведения будущих многонациональных учений "Аssistex 2" осуществляют представители совместной рабочей группы на Яворивском общевойском полигоне Западного оперативного командовании. (укр.)

На Яворівському загальновійськовому полігоні Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України триває робота організаційної групи з підготовки та проведення багатонаціонального навчання "Аssistex 2".

До складу робочої групи крім офіцерів штабу Західного оперативного командування, увійшли група експертів НАТО, представники Міністерства закордонних справ України, Антитерористичного центру, а також Організації із заборони хімічної зброї.

Захід, який проходить під головуванням начальника інспекції Організації із заборони хімічної зброї пана Ічіро Акіяма, має на меті провести рекогносцировку району проведення майбутнього навчання. Крім того, учасники робочої групи планують обговорити юридичні, технічні та фінансові питання організації і проведення маневрів, а також визначити підходи до розробки сценарію навчання та визначення кількості його учасників.

Багатонаціональне навчання "Аssistex 2" планується провести у другій половині 2005 року на Яворівському загальновійськовому полігоні Західного оперативного командування.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також