Укрексимбанк начинает проводить акцию "Ваша победа в Афинах"

10.02.2004, 15:42

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" презентует международную платежную карту "Олимпийская", выпуск которой посвящен проведению Летних Олимпийских игр 2004 года, и начинает проведение акции "Ваша победа в Афинах". (укр.)

Картка "Олімпійська" Visa розроблена Укрексімбанком у межах багаторічного партнерства з Національним олімпійським комітетом України. На картці розміщено офіційну символіку НОК, що робить картку унікальною для України.

Суть акції "Ваша перемога в Афінах" полягає у тому, що держателі карток "Олімпійська" Visa, які зроблять по картці мінімум 3 операції у торговельно- сервісній мережі до 01.05.04, стають учасниками розіграшу цінних призів.

Головний приз: семиденна поїздка на дві особи на Літні Олімпійські ігри 2004 року до Афін (Греція), включаючи відвідування 5-ти спортивних змагань. Поїздка забезпечується ексклюзивним агентом НОК України з питань організації поїздок на Олімпіаду до Афін - туристичною компанією "М.І.Б.С.- тревел". Крім того, держателі карток можуть виграти приз від спортивного супермаркету "Спортмастер" (тренажер Кеттлер за 1 грн.) та "Срібну картку" на один місяць від фітнес-центру "Фаворит Преміум Клуб".

Підбиття підсумків акції та розіграш призів буде проведено у травні 2004 року.

Оформлення та річне обслуговування картки "Олімпійська" Visa коштує лише 100 грн. Карткові рахунки можуть бути відкриті у гривнях, доларах США або євро. Розмір незнижуваного залишку по картковому рахунку складає усього 250 грн. або 50 євро/доларів США.

Серед додаткових послуг для держателів карток Укрексімбанку: можливість оформлення карток будь-якого класу для себе або своїх рідних, не відкриваючи додаткових рахунків, оформлення страхового поліса для закордонних поїздок, встановлення обмежень використання карток за кількістю операцій та розмірами їх сум, отримання виписки за своїм рахунком факсимільним зв'язком та SMS-повідомлень на мобільний телефон про спроби проведення та проведені операції по картках.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та VISA Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також