"Укргазбанк" увеличивает объемы эмиссии платежных карт

10.02.2004, 11:59

За 2003 год ОАО АБ "Укргазбанк" заключил 128 соглашений об эмиссии и обслуживании зарплатных платежных карт. (укр.)

Серед підприємств, що тепер співробітничають з банком по зарплатних проектах, Державний комітет у справах сім"ї та молоді, ГУ МВС України в Києві, Національний Педагогічний Університет ім. Драгоманова, Національний Університет харчових технологій, ТОВ "Єврокар", ТОВ "Закарпатгазсервіс", ВАТ "Укрвуглебуд", Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка та ін.

ВАТ АБ "Укргазбанк" постійно розширює мережу банкоматів, та збільшує обсяги емісії платіжних карток міжнародних платіжних систем VISA та MasterCard. Станом на 01.01.2004 банком вже емітовано 96,5 тисяч карток.

Нещодавно новий банкомат встановила Донецька філія ВАТ АБ "Укргазбанк". Він знаходиться за адресою: м. Донецьк, б. Шевченко, 48 (магазин "Трейд-Лайн").

Мережа ВАТ АБ "Укргазбанк" складається з 95 власних банкоматів та 70 пунктів видачі готівки. Також отримати готівку можна у 210 банкоматах, 350 пунктах видачі готівки платіжної системи Укркарт. В системі банку працює 18 філій та 42 відділення в більшості регіонів України.
По материалам пресс-релиза ОАО АБ "Укргазбанк".

Читайте також