Укрэксимбанк внедряет "зарплатный" проект в "Украинском дунайском пароходстве"

05.02.2004, 13:01

Укрэксимбанк внедряет "зарплатный" проект в ОАО "Украинское дунайское пароходство" с использование международных платежных карт. (укр.)

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" розпочав впровадження "зарплатного" проекту з використанням міжнародних платіжних карток Maestro на одному з провідних вітчизняних підприємств водного транспорту ВАТ "Українське дунайське пароплавство" (м. Ізмаїл).

На сьогоднішній день у межах проекту емітовано понад 1000 карток Maestro, а загальна їх кількість найближчим часом сягне 3500. Заробітну плату на картки Укрексімбанку будуть отримувати не тільки адміністративний і обслуговуючий персонал компанії, а й плавсклад. Використання для реалізації проекту міжнародних платіжних карток Maestro дозволить співробітникам ВАТ "Українське дунайське пароплавство" мати доступ до власних коштів, знаходячись під час навігації у будь-якій країні світу.

Для забезпечення потреб робітників компанії у готівкових коштах у приміщенні пароплавства встановлено банкомат. Крім того в м. Ізмаїлі функціонує ще чотири банкомати Укрексімбанку, що створює зручну для клієнтів мережу пунктів, де можна отримати готівку за міжнародними платіжними картками.

Картки Maestro емітуються у межах платіжної системи MasterCard Int. та поряд із картками VISA Electron широко використовуються для впровадження "зарплатних" проектів на підприємствах та організаціях.

Послугами Банку по впровадженню "зарплатних" проектів вже скористалися понад 1150 підприємств, установ та організацій зі всієї України. Станом на 01.02.2004 Укрексімбанк емітував понад 210 000 міжнародних платіжних карток.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва у всіх регіонах України. Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
По материалам пресс-релиза Укрэксимбанк.

Читайте також