Олег Лисогор - лучший спортсмен 2003 года

12.03.2004, 11:06

По результатам блиц-опроса журнала "Войско Украины" лейтенант Олег Лисогор назван лучшим спортсменом 2003 года. (укр.)

Журнал "Військо України" провів серед читачів бліц-опитування, за результатами якого перевагу в номінації "Найкращий спортсмен року" віддано 24-річному плавцю з Київщини Олегу Лісогору.

Олег Лісогор займається плаванням з 1989 року. Тренується у Віктора Анатолійовича Турчина. Майстер спорту міжнародного класу. Проходить службу у Військово-Повітряних Силах України. Військове звання - лейтенант.

"Містер брас" у минулому році порадував своїх чисельних уболівальників високими результатами, гідно представивши Збройні Сили України на водних доріжках світу. У 2003 році на Кубках світу у Парижі, Стокгольмі, Берліні та Дурбані (ПАР) він виборов 8 золотих та 2 бронзові нагороди. На II Всеукраїнських літніх спортивних іграх Лісогор здобув 3 золоті, 2 срібні та 1 бронзову нагороди. У липні на чемпіонаті світу в Барселоні Олег був другим на дистанції 50 м брасом, а на чемпіонаті Європи в ірландському Дубліні (грудень 2003 року) здобув "золото" на дистанції 50 м брасом, "срібло" - на 100-метровці та "бронзу" в естафеті 4 х 50 м вільним стилем.

За словами Олега, його головна мета - не тільки олімпійське "золото" в Афінах, а й рекорди світу на коронних 50- та 100-метровках брасом.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також