Подписано соглашение о сотрудничестве между Киевским и Загребским университетами

24.03.2004, 12:48

22-23 марта в г. Загреб находилась делегация Киевского Национального университета имени Тараса Шевченко во главе с ректором Виктором Скопенко. (укр.)

В ході перебування делегація провела зустрічі з керівництвом університету в Загребі, який є провідним вищим учбовим закладом Хорватії.

Під час зустрічі ректора В. Скопенка з ректором Загребського університету Хеленою Ясною Менцер були обговорені шляхи відновлення тісного співробітництва між двома університетами.

За результатами переговорів було підписано угоду про співробітництво між Київським Національним університетом імені Т. Шевченка та Загребським університетом, яка передбачає здійснення обміну викладачами, групами студентів, обмін навчальною літературою, розробку спільних дослідницьких проектів тощо. В. Скопенко запросив керівництво Загребського університету прибути до Києва з метою участі у заходах по відзначенню 170-ї річниці від заснування університету, які відбудуться восени ц. р.

Ректор В. Скопенко відвідав Філософський факультет Загребського університету, де зустрівся з професорсько-викладацьким складом та хорватськими студентами Кафедри україністики.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також