Названы банки по обслуживанию проекта по выдаче госактов на землю

19.04.2004, 12:57

Министерство финансов Украины определило победителей конкурса по отбору банков для реализации проекта "Выдача государственных актов на право собственности на землю и развитие системы кадастра". (укр.)

Це - АБ "Брокбізнесбанк" і BNP PARIBAS (Німеччина).

Нагадаємо, що загальна сума фінансування проекту становить $349,08 млн., із них кредит Світового банку - $195,13 млн. Відповідну Угоду було підписано 17 жовтня 2003 року.

Головним завданням Проекту є запровадження ефективної системи демаркації земельних ділянок, які належать фізичним особам, видача державних актів на право приватної власності на землю і реєстрація земельних ділянок в єдиній базі відомостей автоматизованої системи ведення державного земельного кадастру. У межах проекту планується розробка законодавчих та нормативно-правових актів України.

Коментуючи результати проведеного конкурсу, начальник управління співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Міністерства фінансів України Вікторія Колосова сказала: "Мінфін провів конкурс і визначив банків-переможців. Однак вони поки не можуть обслуговувати проект, бо Верховна Рада ще не ратифікувала відповідну угоду".
Инф. пресс-службы Министерства финансов Украины.

Читайте також