Укрэксимбанк прошел сертификацию в платежных системах MasterCard Int. и Visa Int.

09.04.2004, 13:33

Укрэксимбанк сертифицирован платежными системами на проведение операций по продаже предоплаченных сервисов. (укр.)

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" успішно пройшло сертифікацію у платіжних системах MasterCard Int. та Visa Int. щодо надання послуги з реалізації передоплачених сервісів підприємств-партнерів через мережу власних банкоматів .

Суть послуги полягає у можливості придбання держателями міжнародних платіжних карток систем MasterCard Int. і Visa Int. передоплачених сервісів, а саме електронних ваучерів операторів мобільного зв'язку, IP- телефонії, інтернет-провайдерів тощо.

ВАТ "Укрексімбанк" сталов першим вітчизняним банком, який сертифікован обома платіжними системами MasterCard Int. та Visa Int. на здіснення таких операцій через банкомати. пройшов таку сертифікацію, Послуга реалізована на платформі процесингової системи використовуючи програмне забезпечення Way4 компанії OpenWay Systems Ltd. Сертифікація дозволила банку надавати послуги з реалізації передоплачених сервісів відповідно до усіх вимог та правил платіжних систем у 180 власних банкоматах по території усієї України.

Найближчим часом придбати передплачені сервіси можна буде через POS-термінали, розташовані у філіях та відділеннях ВАТ "Укрексімбанк" по всій країні.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також