Готов ко второму чтению законопроект о Общегосударственной программе реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства

24.06.2004, 10:33

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам строительства, жилищно-коммунального хозяйства и связи рекомендует парламенту принять во втором чтении и в целом проект закона о Общегосударственной программе реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства на 2004-2010 годы. (укр.)

До другого читання у Комітеті було опрацьовано 80 поправок народних депутатів. Більшість з них враховані Комітетом при доопрацюванні, що дозволило покращити зміст та структуру документу, привести його у відповідність до вимог законодавства, більш чітко викластиосновні завдання та очікувані результати запропонованих заходів, а також поліпшити структуру фінансового забезпечення реалізації Програми.

Члени Комітету зазначили, що прийняття Програми дозволить забезпечити сталу та ефективну роботу підприємств житлово-комунального господарства та залучити приватні інвестиції у цю сферу, а також поліпшити якість житлово-комунального обслуговування населення, забезпечити фінансову стабілізацію роботи підприємств галузі.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также