Страховая компания "Надра" приняла участие в автомобильной выставке "SIA"

04.06.2004, 12:39

СК "ИФД КапиталЪ Страхование" (ранее - МСК "Надра") приняла активное участие в ежегодной автомобильной выставке "SIA", которая традиционно проходит в конце мая в Национальном выставочном центре. (укр.)

На стенді журналу "Автоцентр", з яким співпрацює компанія, відвідувачі мали можливість позмагатись в знаннях страхової справи, взяти участь в конкурсах та вікторинах від "ІФД КапіталЪ Страхування" (МСК "Надра"), набути гарного настрою та одержати корисні призи від страхової компанії.

Страхова компанія "Надра" створена у вересні 1995 року. В жовтні 2003 року фінансова група "КапіталЪ-Україна", що входить до складу "ИФД КапиталЪ" (Росія), придбала контрольний пакет акцій МСК "Надра". У січні цього року рейтинговим агентством "Експерт РА" компанії було надано рейтинг А+ ("Високий рівень надійності зі стабільними перспективами"). За результатами рейтингу газети "Бізнес" МСК "Надра" зайняла 1-ше місце в номінації "Найпрофесійніша страхова компанія 2003 року". У травні 2004 року рішенням акціонерних зборів МСК "Надра" було перейменовано в СК "ІФД КапіталЪ Страхування".
По материалам пресс-релиза СК "ИФД КапиталЪ Страхование".

Читайте також